ВСІ КУЛЬТУРИ
ЕТАЛОН
Рекомендації з застосування препарату серії «Еталон»
Найменування культури |
Серія Еталон | Передпосівна обробка | 1-а позакоренева обробка | 2-а позакоренева обробка | |||||||||
Норма витрати препа-рату | Об’єм робо-чого роз-чину, л | Спосіб засто-сування |
Фаза розвитку культури | Норма витрати препа-рату, мл/га | Об’єм робо-чого роз-чину, л | Фаза розвитку культури | Норма витрати препа-рату, мл/га | Об’єм робо-чого роз-чину, л | |||||
Озима пшениця, озиме жито, озимий ячмінь, ярий ячмінь, овес, рис, сорго, гречка, та ін. |
Зернові | 1 л/т | 10 | Напівсуха обробка | кущіння та вихід у трубку. |
500 | 200 | Колосіння | 500 | 200 | |||
Соняшник, рапс | Олійні | 2 л/т | 10 | Напівсуха обробка | 4-5 пара листків |
500 | 200 | Форму-вання кошика | 500 | 200 | |||
Кукурудза | Кукуру-дза | 1 л/т | 10 | Напівсуха обробка | 4-5 лист |
500 | 200 | 9-10 лист |
500 | 200 | |||
Соя, горох, квасоля |
Бобові | 1 л/т | 10 | Замо-чування протягом 12 г. |
5-7 лист |
500 | 200 | Буто-низація | 500 | 200 | |||
Картопля | Карто-пля | 2 л/т |
25 | Напісуха обробка | Сходи | 500 | 200 | Буто-низація | 500 | 200 | |||
Баштанні | Баш-танні | 20 мл/кг |
2 | Замо-чування насіння протягом 15 г. |
Буто-нізація | 500 | 500 | Форму-вання зав’язі | 500 | 200 | |||
Томат, перець, баклажан, цибуля, огірок |
Овочеві | 20 мл/кг |
2 | Замо-чування протягом 15 г. |
Сходи | 500 | 200 | 2-3 справ- жніх листків |
500 | 200 | |||
Капуста | 20 мл/кг |
2 | Замо-чування протягом 10 г. |
4 лист |
500 | 200 | Утво- рення голівки |
500 | 200 | ||||
Хвойні | Сад-жанці | Хвойні | 20 мл/ 100 од |
10 | Замо-чування у глиняній бовтушці |
По веге- тації |
500 | 200 | - | - | - | ||
Чубуки | 20 мл/ 100 од |
10 | Замо-чування протягом 15 г. |
- | - | - | - | - | |||||
Насіння | 20 мл/кг |
2 | Замо-чування | - | - | - | - | - | |||||
Полуниця, Суниця |
Полу-ниця | 40 мл/на 100 флян-ців | 4 | Замо-чування на 8-12 годин |
Буто-нізація | 500 | 200 | Утво- рення ягід |
500 | 200 | |||
Цукровий, кормовий, столовпй буряк |
Цукрові буряки | 40 мл/кг |
2 | Замо-чування насіння протягом 12 г. |
Зми-кання рядків | 500 | 200 | - | - | - | |||
Сорго, суданськая трава, люцерна, газонні трави |
Трави | - | - | - | По веге-тації |
500 | 200 | Буто-нізація | 500 | 200 | |||
Квітни-ково - декора-тивні культури |
Цибу-линні | Гладі-олуси | Квіткові | 40 мл/ 100 цибу-лин |
10 | Замо-чування протягом 15 г. |
Після 3-4 листків |
1000 | 400 | Після 5-6 листків |
1000 | 400 | |
Троянди, хриза-нтеми | 5 мл/ 100 корнів |
10 | Чубуки витри-мати 12 г. |
Сад-жанці | 1000 | 400 | Буто-нізація | 1000 | 400 | ||||
Одно-річні | Астра та інші |
5 мл/кг |
2 | Замо-чування насіння протягом 15 г. |
Після 3-4 листків |
1000 | 400 | Буто-нізація | 1000 | 400 |